Advertentie plaatsen

Start Huizen en Kamers Buitenland Duitsland

Marktplaz 8 38685 Lautenthal - Langelsheim, Duitsland

Samenvatting
  • € 275.000,00
  • Marktplaz 8 uitsland 38685 
  • 1.030 m2 
  • 754 m2 
  • 1870 
  • Koop 
Omschrijving

Te koop aangeboden in Bergstadt Lautenthal (Langelsheim) Hotel, Bar, Restaurant “Historisches Hotel Rathaus”, gelegen in het centrum van Lautenthal, aan de Marktplaz 8.

Het gebouw mag met recht het etiket Historisch hebben. Ooit gebouwd als gemeentehuis in 1570, alwaar ook de rechtbank en later ook het kerkbestuur zetelde, is het in 1658 reeds omgebouwd tot hotel en bestaat inmiddels 360 jaar. Het gebouw is dan ook aangemerkt als monument.
Het gebouw beschikt over een forse, modern-klassiek oosters ingerichte horeca ruimte, met een grote bar en ruime zitplaatsen. (45). Ruimte voor meer zitplaatsen is zeker mogelijk. De horeca ruimte is compleet nieuw ingericht. Naast de barruimte bevind zich een horeca keuken met voldoende apparatuur en een kantoorruimte. Wegens familieomstandigheden worden nu slechts een 6 tal kamers geëxploiteerd. De horeca-activiteiten kunnen verder zijn eigen inzicht en smaak verder worden uitgebouwd, inclusief een restaurantfunctie en een mooi aangelegde biergarten.
Het pand beschikt over 17 hotelkamers met douche en/of bad en allen met een eigen toilet. Op dit moment kunnen 14 kamers geëxploiteerd worden.
Verder omvat het gebouw een groot appartement op de tweede verdieping en een enorme zolderruimte op de derde verdieping.
De totale vloer-oppervlakte bedraagt ongeveer 1050 vierkante meter.
Het pand is volledig voorzien van een aardgas gestookte CV en een daaraan gekoppelde warm water voorziening. De klandizie is gemengd er komen zowel particuliere als zakelijke klanten (o.a. Hannover Messe).
Kortom .... Het Roer om? .... Ben u de ondernemer die dit bijzondere object in al zijn glorie doet herrijzen?....hier ligt uw Kans!
Vraagprijs €. 275.000,00 is inclusief inventaris ter waarde van € 40.000,00, vrij van Goodwill

Huurkoop/hypotheek is mogelijk met aanbetaling eigen middelen i.h.v. € 75.000,00 k.k. Inruil/koopruil met Nederlands onroerend goed kan een optie zijn. Aflossing restwaarde koopprijs in 15 jaar mogelijk, rente vast, met maandelijkse aflossing.

Omgeving

Historisches Hotel Rathaus is gelegen aan de voet van het Harz gebergte met veel wandel, langlauf en (motor-) fietsroutes. Bergstadt Lautenthal heeft een mooi openluchtbad, omringd door de bergen. De keizerstad Goslar ligt op 13 kilometer en op ca 7 kilometer van de snelweg A7 - Hannover – Kassel. Neem een kijkje op de websiite van Historisches Hotel Rathaus voor meer informatie.

Aanwezig bij de woning

Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad, Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad, Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad, Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad, Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad, Achtertuin, Alarm installatie, Balkon, Bosrijke omgeving, Geïsoleerd glas, Glasvezel aansluiting, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Kelder, Open haard, Parkeerplaats, Sauna, Terras, Tuin, Volledig geïsoleerd, Voortuin, Vrij uitzicht, Zwembad,

Adverteer hier! Plaats ook eenvoudig een advertentie!
Adverteer hier! Plaats ook eenvoudig een advertentie! Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. UwPersoonlijkeLink.nl
Huren, Te Huur Gevraagd
Huren, Te Huur Gevraagd Direct te huur bij eigenaar, kamers, woonhuis, huis, woonboot, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Den Helder, Roosendaal, Breda directvaneigenaar.nl
Vlietlanden
Vlietlanden
Vlaardingen
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord