Advertentie plaatsen

Start Huizen en Kamers Buitenland Frankrijk

Uitzonderlijke villa in de buurt van Lyon

Samenvatting
  • € 840.000,00
  • Gerenoveerd  
  • rue Alsace Lorraine 47 
  • Bron 
  • 233 m2 
  • 506 m2 
  • Villa 
  • 1938 
  • Koop 
Omschrijving

In het hart van Bron.

Dit huis werd gebouwd in 1938 op een perceel van 506 m², vergroot in 1967 en werd volledig gerenoveerd in 1998. Verbeterings- en renovatiewerkzaamheden werden regelmatig uitgevoerd door professionals in de bouw.

Dit huis heeft de bijzonderheid van het hebben van een appartement op de begane grond dat volledig onafhankelijk kan zijn en wordt gebruikt voor studentenverhuur.

Een punt om op te merken: een bloementuin zonder vis-à-vis inclusief een moestuin van 36m², een kippenhok van 3m² en schuur van 36m².

Het appartement op de begane grond bestaat uit: een keuken / eetkamer, een woonkamer, 3 onafhankelijke slaapkamers, een ontworpen als een muziekkamer, een badkamer, een toilet, een wasruimte en een kelder voor een oppervlak bewoonbaar van meer dan 90m². Het appartement geeft directe toegang tot de tuin vanuit de eetkamer via een gemetseld terras. Met de garage van meer dan 40 m² kunnen we twee stadsauto's beschutten en in het weekend rustig knutselen.

Op de verdiepingen is het hoofdgebouw: - Eerst betreden we het huis door een verblijf van meer dan 50m² te ontdekken. We zullen de kantoorruimte op onze doorgang waarderen om de volledig glazen eetkamer te bereiken, met zijn Amerikaanse keuken in plataan. Er is ook op dit niveau de hoofdslaapkamer en de onafhankelijke badkamer.
- In de tweede, drie zolderkamers met mooie volumes en veel bergruimte. De grootste is ongeveer 17 m² en heeft het voordeel van een grote kleedkamer. In het midden van deze kamers, een badkamer met toilet.

In totaal heeft dit gebouw een oppervlakte van bijna 334 m², wat het de moeite waard maakt om een ??van de grootste villa's in deze populaire wijk van de stad te zijn.

Dicht bij alle voorzieningen, waaronder het Stadhuisplein op 600 m en het kerkplein op 250 m.

Aanwezig bij de woning

Aan water, Alarm installatie, Balkon, Centrale verwarming - gas, Direct te betrekken, Garage, Geheel gerenoveerd, In de nabijheid van golfbanen, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Terras, Tuin, Voortuin,

Huren, Te Huur Gevraagd
Huren, Te Huur Gevraagd Direct te huur bij eigenaar, kamers, woonhuis, huis, woonboot, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Den Helder, Roosendaal, Breda directvaneigenaar.nl
Adverteer hier! Plaats ook eenvoudig een advertentie!
Adverteer hier! Plaats ook eenvoudig een advertentie! Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. UwPersoonlijkeLink.nl
Yacine Chatti
Yacine Chatti
Bron
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

EquiTrade.Com Immo
Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord