Advertentie plaatsen

Blog

Verhuur uw woning

Verhuur uw woning Verdien uw investering terug! Verhuur uw woning op tijdelijke basis en maar ook als u op vakantie gaat en verdien uw vakantie terug! Het verhuren van uw woning tijdens uw vakantie kan u veel voordelen opleveren.
Meer

De waarde van uw auto

De waarde van uw auto HOEVEEL IS EEN AUTO WAARD NIEUW, 2EHANDS, GEBRUIKT OF ZO GOED ALS NIEUW? Het merk van de gebruikte auto bepaalt al snel de waarde wanneer u deze gebruikt of 2e hands wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld: Alhoewel Skoda nu tot een van de kwalitatief beste automerken behoort sleept dit merk zijn oorsprong en historie mee daar het een uit het "Oosten" stammend product is met, oorspronkelijk, een kwalitatief slechte reputatie.
Meer

Bieden & Veilingen

Bieden & Veilingen Bieden & Veilingen - de voordelen van het kopen via een online veiling door gerichte biedingen te maken DirectvanEigenaar.nl biedt u ook de mogelijkheid te bieden op de aangeboden objecten.
Meer

Antiek een goede investering?

Antiek een goede investering? Antiek en kunst te koop, antiek en kunst te koop gevraagd directvaneigenaar.nl Beleggen in hedendaagse en moderne kunst is veel riskanter dan het aankopen van erkende, oude kunst. Hedendaagse kunst behoort tot de speculatieve beleggingen. Het rendement is onzeker en de prijzen kunnen scherp stijgen of dalen. Oude kunst, in het bijzonder oude schilderijen en van oude meesters … worden tot de defensieve beleggingen gerekend.
Meer

Hoe zit het met BTW?

Hoe zit het met BTW? Wanneer ik via mijn bedrijf tweedehands goederen verkoop op bijv. directvaneigenaar, hoe zit het dan met de btw? Bij inkoop van goederen van particulieren waarbij je dus geen BTW betaalt, die je vervolgens weer doorverkoopt, mag je de margeregeling toepassen. Met deze regeling wordt alleen de marge (dus het verschil tussen de inkoop en de verkoopprijs) belast met BTW, en niet de gehele prijs.
Meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?