Advertentie plaatsen

Zoek in onze categorieën

Postzegels en Munten; Koop, Verkoop Postzegels en Munten op Directvaneigenaar... Gratis adverteren op directvaneigenaar.nl

DirectVanEigenaar.nl stelt particulieren, eigenaren, prive verkopers, in staat zelfstandig hun goederen te verkopen of te verhuren zonder tussenkomst van een derde, bemiddelaar of bedrijf en zonder dat zij een kostbare commissie moeten betalen aan bijvoorbeeld een agent, tussenpersoon of bemiddelaar. Op DirectVanEigenaar.nl kunt u op dit moment niet alleen gratis uw postzegels en munten gerelateerde obejcten, verzamelingen te koop aanbieden maar ook directe biedingen ontvangen op de door u aangeboden goederen. Wanneer u uw gratis advertentie plaatst en u bent ook geinteresseerd om bieding op aangeboden goederen ontvangen kies dan simpelweg "Ja" bij het veld "Bieden toestaan?". Indien u geen biedingen wenst te ontvangen maar uw item voor een vast prijs wenst te verkopen selecteer dan de knop "nee". Biedingen houden uw advertentie levendig en u kan best verrast worden door een goed prijs voor uw item aangeboden te krijgen. Prijs uw item wat hoger bij bieden zodat u wat ruimte heeft om lagere biedingen toe te staan en snel uw item te verkopen.

U kunt in aanraking komen met kopers of verkopers op grote afstand en u bespaart tijd. Door gebruik te maken van het internet zijn veel Nederlandse verzamelaars en andere potentiele kopers ook actief geworden op buitenlandse postzegelmarkten. Ook het omgekeerde is waar. Via het internet hebben buitenlandse verzamelaars toegang gekregen tot de Nederlandse markt. Door het internet is de postzegelmarkt groter en transparanter geworden. Veel verzamelaars zien de internetveiling als een nuttige aanvulling op de bestaande reguliere handel. Op het internet worden veel kleine transacties afgehandeld; transacties die niet zo interessant zijn voor de gevestigde handelaren. Dure postzegels en bijzondere poststukken moet u op het internet alleen kopen als u de aanbieder kent. Voor u een grote aankoop doet, controleert u of u kunt reclameren als er iets niet klopt. Vergeet niet om de verkoopvoorwaarden te bestuderen en laat dure aankopen altijd aangetekend versturen.

Heeft u hulp of raad nodig? Aarzel niet u kunt ons altijd vragen via onze support afdeling.

te koop direct van eigenaar postzegels en munten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?