Advertentie plaatsen

Zoek in onze categorieën

DirectvanEigenaar bezit zo'n 40 jaar praktische en management ervaring in internationale handel, import en export. Wij kunnen u helpen met de ontwikkeling, marketing en sales van uw export markten.

Import & Export - Ontwikkel uw export kansen, Importeer nieuwe marketing opportunities!

DirectvanEigenaar bezit zo'n 40 jaar praktische-  en management ervaring in internationale handel, import en export. Wij kunnen u helpen met de ontwikkeling, marketing en sales, van uw export markten. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het traceren/recruteren van importeurs/exporteurs in binnen en buitenland, het recruteren van agenten, distributors of direct sales outlets. Zoekt u nieuwe producten of diensten in binnen en buitenland? Wij kunnen u assisteren bij het aantrekken van nieuwe zeer potentiële producten en/of zakelijke verbindingen voor u maken. Wij doen graag met u mee indien u interessante kansen bezit voor welke u nationale en internationale markten zoekt.

Bedrijfsovernames, particpaties, fusie etc.

Op directvaneigenaar.nl kunt u ook bedrijven vinden welke te koop aangeboden en te koop gevraagd worden. Bent u op zoek bent naar een participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie, dan raden wij u aan contact met ons te maken voor, vraag en aanbod, aanbiedingen welke wij bezitten. Plaats ook gratis uw zakelijke advertenties in de voor u geschikte rubrieken.

Bedrijfseigenaren, Bedrijfsovernames, Bedrijf Te Koop, Bedrijfsruimtes Te Huur, Bedrijfsruimtes Te Koop, Beleggen en Beleggingsadviezen, Export, Franchising, Horecatransacties, Import, Kapitaal Gezocht/Aangeboden, Overige Zaken en Transacties, Participaties, Partijhandel, Verkoopwagens, Winkel Transacties

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?