Advertentie plaatsen

De bedrijvengids van directvaneigenaar.nl

Bedrijven Marktplaats

De marktplaats tussen bedrijf en particulier

Ook bedrijven, fabrikanten, producenten, dienstverleners kunnen via deze marktplaats direct  zeer effectief hun producten en diensten aan particulieren en consumenten verkopen.

 

Hoe kan ik als fabrikant, producent of dienstverlener effectief en winstgevend direct aan de consument verkopen?

 • Directe verkopen door de fabrikant, producent of dienstverlener zullen in de nabije toekomst gigantisch toenemen.
 • 67% van de online kopers verwacht dat zij in de toekomst direct bij de fabrikant gaat kopen.
 • De online kopersmarkt is 24/7 actief en de kosten van het runnen van uw webwinkel zijn vrijwel nihil wanneer u die vergelijkt met de kosten van een tussenpersoon of verkooporganisatie.
 • Door direct aan de consument te verkopen en uw producten of diensten aan te bieden verkrijgt u direct inzicht in het gedrag van de consument in plaats van deze kennis en wetenschap exclusief aan retailers of wederverkopers te laten behouden.
 • U leert te verkopen, te markten, de markt te kennen en maakt u uzelf veel onafhankelijker van de tussenpersoon.
 • Door zelf actief te worden wordt u niet alleen onafhankelijker van tussenpersonen maar u controleert, en verbetert, permanent uw eigen merk en merknamen. U penetreert daarmee de markt op een veel bredere basis en verhoogt daarmee ook de waarde van, en de controle over, uw merk, logo, en uw bedrijf. (Volkswagen kocht voor bijna 500 miljoen de rechten om Rolls-Royce auto's te mogen produceren. Het logo en de fameuze RR rechten bleven eigendom van de afdeling vliegtuigmotoren van Rolls-Royce. BMW wist op slinkse wijze die rechten voor 49 miljoen van de vliegtuigmotorenbouwer te kopen en kon daarmee auto's met het logo en met de fameuze RR's gaan ontwikkelen en produceren. De investering van Volkswagen van 500 miljoen was daarmee nul waard geworden). Zo belangrijk kan een logo, een merknaam, zijn.
 • Door de directe dialoog en contacten, interactie, met uw echte klanten krijgt u veel feedback terug van die klanten aangaande ideeën over nieuwe producten of aanpassingen aan uw producten welke uw marktpenetratie alleen maar zal vergroten.
 • Uw webshop dwingt u nieuwe producten en diensten te blijven ontwikkelen, producten en diensten welke andere verkopers of tussenpersonen niet, of nog niet, in het assortiment bezitten. In uw webshop kunt u ook producten plaatsen welke u niet dagelijks of frequent verkoopt of een bepaalde niche bedienen. Webshop ruimte kost u niets dus u kunt dan net zo goed die speciale en niche producten ook plaatsen.
 • U leert ook om directe service aan uw kopers te verstrekken. Goede, directe, service zal alleen maar uw positie in de markt verbeteren en een goede en directe band met uw kopers creëren vooral wanneer uw gebruikers ook direct reserveonderdelen en accessoires bij u kunnen kopen.
 • Wederverkopers dwingen de fabrikant of producent aan de klanten van die wederverkopers steeds verder direct service te verlenen. De wederverkopers maximaliseren daarmee hun marge en leggen een grote mate van extra verantwoording bij de producent of fabrikant zonder dat laatstgenoemde er zelf direct voordeel uit verkrijgt.
 • Ondanks de crisis en allerlei andere negatieve economische factoren stijgen online consumentenbestedingen in 2012 opnieuw met 9% ten opzichte van het jaar daarvoor. De groei komt vooral door de toename van het aantal bestellingen. In 2012 zijn 88 miljoen online orders geplaatst, 13% meer dan in 2011. Consumenten verwachten daarnaast in de toekomst steeds vaker rechtstreeks bij de fabrikant te kunnen kopen.
 • Verkoop op de "maak uw voordeel" basis. Consumenten realiseren zich heel goed dat het vaak onmogelijk is de maximale korting of de beste prijs op 1 stuks van iets te krijgen. Consumenten vinden het juist aantrekkelijk een "voordeel aanbieding" te krijgen in de vorm van "5 kopen, 3 betalen". U kan daarmee dichter in de buurt van van uw vroegere zakendoen direct met retailers komen maar tegelijk een veel bredere en door u gecontroleerde markt ontwikkelen...

Meld u gratis aan en plaats uw gratis zakelijke advertenties en verkrijg automatisch een bedrijfsprofiel. Heeft u problemen met het creëren van een webshop of het plaatsen van uw producten online? Wij doen dit gratis voor u. Ook zijn wij geïnteresseerd uw producten direct voor u te verkopen indien u dit prefereert. 

Neem hier contact voor ons op. Onze multi-verkoper webshop www.directvanfabrikant.nl is gespecialiseerd in de verkoop direct aan de consument en brengt u in contact met kopers en verkopers in binnen en buitenland.

BELANGRIJK: Via onze lokale en internationale websites ( salesagentreps.com, salesandmarketing.eu etc. ) kunnen wij u helpen met de export, import van producten, het vinden van internationale distributeurs, wederverkopers, sales agents, sales reps, het kopen en verkopen van bedrijven etc. Neem hier contact met ons op.

Bedrijf aanmelden?

Bedrijven zoeken

Woonplaats   Postcode

Koffers
Koffers 0654212122 Hillegom
CeKa Solutions
CeKa Solutions 0614611193 Harderwijk
Maison les Combrailles
Maison les Combrailles 0033(0)54430324 0033(0)67431937 ST PARDOUX LES CARDS
Autobedrijf Marco Hassink
Autobedrijf Marco Hassink 074-2502102 06 - 53669857 Hengelo Ov.
Directvaneigenaar
Directvaneigenaar Rotterdam Centraal, Centrum, Rotterdam, Nederland
Maison les Combrailles
Maison les Combrailles 0033/0544303244 0033 0674319378 ST PARDOUX LES CARDS
Men's Good Marketing International
Men's Good Marketing International Amsterdam Centraal, Stationsplein, Amsterdam, Nederland
 

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord