Advertentie plaatsen

De bedrijvengids van directvaneigenaar.nl

Bedrijven Marktplaats

De marktplaats tussen bedrijf en particulier

Ook bedrijven, fabrikanten, producenten, dienstverleners kunnen via deze marktplaats direct  zeer effectief hun producten en diensten aan particulieren en consumenten verkopen.

 

Hoe kan ik als fabrikant, producent of dienstverlener effectief en winstgevend direct aan de consument verkopen?

Meld u gratis aan en plaats uw gratis zakelijke advertenties en verkrijg automatisch een bedrijfsprofiel. Heeft u problemen met het creëren van een webshop of het plaatsen van uw producten online? Wij doen dit gratis voor u. Ook zijn wij geïnteresseerd uw producten direct voor u te verkopen indien u dit prefereert. 

Neem hier contact voor ons op. Onze multi-verkoper webshop www.directvanfabrikant.nl is gespecialiseerd in de verkoop direct aan de consument en brengt u in contact met kopers en verkopers in binnen en buitenland.

BELANGRIJK: Via onze lokale en internationale websites ( salesagentreps.com, salesandmarketing.eu etc. ) kunnen wij u helpen met de export, import van producten, het vinden van internationale distributeurs, wederverkopers, sales agents, sales reps, het kopen en verkopen van bedrijven etc. Neem hier contact met ons op.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord