Advertentie plaatsen

Hoe werkt de directvaneigenaar.nl website en wat is het doel van de website?

Op de Marktplaats voor Particulieren, directvaneigenaar.nl, kunnen geregistreerde bezoekers onder andere:

Banners; een zeer effectieve wijze van adverteren:

U kunt, naast de standaard advertenties zoals boven, verschillende soorten advertentie banners plaatsen. Deze kunt u door de gehele website laten circuleren of alleen in een bepaalde rubriek. Banners zijn een zeer effectieve manier van adverteren met een direct link naar uw advertentie of naar uw eigen website. Wij maken de banners gratis voor u conform uw wensen. Bestel banners via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op en maken uw banner voor u (gratis).

Voorbeelden banners:

Tekstbanners:

Banner advertenties op directvaneigenaar.nl

Verkoop verhuur uw huis via een advertentie banner op directvaneigenaar.nl

Foto banners:

effectief adverteren op directvaneigenaar met advertentie banners

Zijkant banners:

Zijkant banner advertenties op directvaneigenaar.nl

Zoek een baan via banneradvertenties op directvaneigenaar.nl

Bedrijven:

100% Gratis! Wij berekenen de huurder of koper niets

Bij verhuur van huizen, woningen, vakantiehuizen en andere verhuurobjekten berekenen wij huurder en verhuurder, koper of verkoper, niets. De opbrengst van de verhuur of verkoop is volledig voor u als verhuurder, verkoper of eigenaar. Als u gebruik maakt van onze gratis advertentie betaald u zelfs helemaal niets want ook de advertentie is gratis! Goedkoper kan niet! Het is daarom voor huurders en kopers bijzonder aantrekkelijk om via directvaneigenaar.nl een vakantie te boeken of iets te huren of te kopen. De prijzen zijn altijd, de beste, de laagste netto prijzen! Wij berekenen uw client dus niets hetgeen bijvoorbeeld wel het geval is bij AirBnB, Booking.Com, Funda etc. Bovendien wordt uw advertentie gratis verspreid over onze andere doelwebsites zodat uw advertentie maximale aandacht krijgt.

PLAATS HIER UW ADVERTENTIE | VERHUUR AANBIEDINGEN VIA HET CONTACTFORMULIER MAKEN

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord