Advertentie plaatsen

directbijeigenaar, directvaneigenaar,directvanparticulierMarktplaats voor Particulieren | DirectVanEigenaar.nl

De Marktplaats voor Particulieren | DirectVanEigenaar.nl stelt eigenaren, particulieren, (huis)eigenaren, verkopers, verhuurders, kopers en huurders in staat zelfstandig hun eigendommen te verkopen of te verhuren zonder tussenkomst van een derde, bemiddelaar of bedrijf dit zonder een kostbare commissie te moeten betalen aan, bijvoorbeeld, een agent, tussenpersoon, bemiddelaar, Booking.Com of AirBnB bij de verhuur van bijvoorbeeld een vakantiewoning. Op DirectVanEigenaar.nl kunt u op dit moment niet alleen gratis uw huis of huizen te huur of te koop aanbieden maar ook uw vakantiewoningen plaatsen en direct in communicatie met de eigenaar de reservering en boeking regelen.

Zoekt u een woning, auto, camper, scooter, etc.volgens een bepaalde specificatie of wensen dan kunt u ook gratis zoekadvertenties plaatsen. Natuurlijk blijven uw advertenties online staan tot u uw items heeft verkocht of verhuurd of tot het moment dat u de advertentie zelf heeft weghaald.

Door direct met eigenaren en bedrijven zaken te doen en door het wegvallen van tussenpersonen kunt u aanzienlijke besparingen maken in bijvoorbeeld commissies, btw en vele andere kosten welke u normaliter moet betalen als u via dienstverleners koopt of huurt. U bent in persoonlijk contact met de eigenaar die uiteraard zeer goed thuis is met het product wat hij aanbiedt. U krijgt van de aanbieder meestal bruikbare tips ten aanzien van het gebruik van het item. De communicatie verloopt daardoor gemakkelijk, snel, en de kans op misverstanden is minimaal. Zo kan u bijvoorbeeld snel op de kosten van de tussenhandel, commissies, reserverings- en boekingskosten aanzienlijk besparen.

Verkoop, verhuur, koop en huur via Marktplaats voor Particulieren | DirectVanEigenaar.nl

Koper of huurder gevonden? Dan moet u ook zelf de koop- of huur overeenkomst opstellen. Beter, ga naar de notaris of een jurist en laat deze een voor u op maat gemaakte overeenkomst maken.
Een hypotheek krijgen is tegenwoordig behoorlijk lastig. Vraag daarom altijd tijdig offertes of een adviesgesprek aan bij meerdere aanbieders. Voorkom u dat u straks zonder financiering zit. U kunt ons om advies vragen aangaande betrouwbare en concurrerende hypotheek verstrekkers. Contact ons dan hier

Huizen te koop, te koop gevraagd, te huur en te huur gevraagd

Huizen, woningen, vakantiewoningen, zakelijk onroerend goed in Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Overijssel, Gelderland, Grongingen, Friesland, Flevoland, Limburg, Drenthe. Buitenland: Belgie, Frankrijk, Duitsland, Italie en andere landen.

Bedrijven:

Ook bedrijven kunnen via Directvaneigenaar.nl zeer effectief producten en diensten aan particulieren, eigenaren van prive-eigendommen en eigenaren van bedrijven, aanbieden. Meld u aan en plaats uw zakelijke advertenties en krijg automatisch een bedrijfsprofiel. Wij assisteren u met de marketing-verkoop van uw producten en diensten.

Wij assisteren u:

Hulp nodig? Wij helpen u. Neem contact met ons op indien u hulp benodigd bij de koop, verkoop, huur, verhuur van een huis, auto, camper etc. of met het zoeken naar een bepaald item wat u in gedachten heeft. Neem dan contact met ons op en wij zullen trachten u te helpen. Normaal berichten wij u binnen 24 uur na ontvangst van uw vraag.

direct van eigenaar, directvaneigenaar, vaneigenaar, van eigenaar, direct van, direct eigenaar, eigenaar direct

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord