Advertentie plaatsen

Zakelijk adverteren een Marktplaats voor bedrijven op directvaneigenaar.nlZakelijk Adverteren - Een Online Marktplaats voor Bedrijven

Met een bedrijfs account kunt u eenvoudig advertenties plaatsen. Ook krijgt u direct een gratis profiel in onze bedrijvengids. Verhoog uw omzet, krijg veel meer offerteaanvragen en ontmoet nieuwe zaken partners.

Het internet biedt u direct een gigantisch publiek: 24/7

Sinds de start van het internet is de groei van de hoeveelheid tijd welke mensen, bedrijven, besteden op het internet gigantisch gegroeid. Het voordeel, buiten de lage kosten in vergelijk met welke publicatie methode dan ook, van adverteren op directvaneigenaren.nl is dat u direct uw doelgroepen, particulieren, eigenaren, Meld u aan als bedrijf bij directvaneigenaar.nl en verkoop verhuur aan particulierenbedrijven, zult bereiken doordat uw publicatie in de voor uw bedrijf geselecteerde rubrieken doelgericht aankomt. Bezoekers in uw rubriek komen doelgericht naar die rubriek want zij zijn op zoek naar oplossingen in die rubriek. De kans dat iemand u doelgericht in bijvoorbeeld een tijdschrift, of in een andere advertentiemethode, weet te vinden is een enkele procenten maar waarschijnlijker, nul. U kunt ook goed het succes van uw advertentie meten al was het alleen maar door de teller welke het aantal bezoekers naar uw advertentie laat zien. Het rubriekgerichte karakter van internet adverteren en de mogelijkheid om de effectiviteit van advertenties bij te houden, is het succespercentage van internet adverteren meestal veel hoger dan bij de traditionele media. Het gevolg zijn lage kosten met een hoog rendement. Met een beperkt budget, kan je met internet adverteren veel meer bereiken dan met traditionele methoden. Een advertentie op directvaneigenaar.nl kost slechts enkele euros en de advertentie blijft altijd online. Een verantwoorde investering dus voor een 24/7 publicatie!

Heeft u altijd uw eigen zaak of bedrijf en gewild en overweegt u een bedrijf of onderneming over te nemen? Ontdek hier snel de meest recente aanbiedingen, en verzoeken tot, een bedrijfovername.

Wilt u zelf uw bedrijf te koop aanbieden, overlaten, een fusie, of zoekt u juist een mooi bedrijf? Plaats dan hier uw profiel teneinde uw aanbod aan tal van geïnteresseerde kopers voor te stellen! Directvaneigenaar.nl kan ook direct voor u bij bedrijfsovername of de verkoop van uw bedrijf bemiddelen. Directvaneigenaar.nl heeft zo'n veertig jaar practische ervaring in sales & marketing, fabricage, processen, en bedrijfsovernames en heeft, bijvoorbeeld, een internationaal concern, met een waarde van 150.000 miljoen, bij de verkoop aan een internationaal conglomorate begeleid.

LEES VERDER OVER BEDRIJFSKANSEN - IMPORT/EXPORT - NIEUWE PRODUCTEN - BEDRIJFOVERNAMES - BEDRIJF VERKOPEN - FINANCIERINGEN - FUSIES

ASSISTENTIE NODIG? NEEM HIER CONTACT MET ONS OP

BELANGRIJK: Via onze lokale en internationale websites ( salesagentreps.com, salesandmarketing.eu etc. ) kunnen wij u helpen met de export, import van producten, het vinden van internationale distributeurs, wederverkopers, sales agents, sales reps, het kopen en verkopen van bedrijven etc. Neem hier contact met ons op.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord