Advertentie plaatsen

Aanmelden als particulier als eigenaar. Plaats uw gratis advertentie.

Aanmelden als particulier als eigenaar. Meld u zich nu gratis aan, en begin direct met verkopen, verhuren, zoeken, kopen of huren. Zoekt u een woning of een recreatiewoning in binnen of buitenland volgens een bepaalde specificatie of wensen dan kunt u ook gratis zoekadvertenties plaatsen. Natuurlijk blijven uw advertenties online staan tot u uw items heeft verkocht of verhuurd of tot het moment dat u de advertentie zelf heeft weghaald.

DirectVanEigenaar.nl stelt particulieren, (huis)eigenaren, verkopers, verhuurders, kopers en huurders in staat zelfstandig hun eigendommen te verkopen of te verhuren zonder tussenkomst van een derde, bemiddelaar of bedrijf dit zonder een kostbare commissie te moeten betalen aan, bijvoorbeeld, een agent, tussenpersoon, bemiddelaar, Booking.Com of AirBnB bij de verhuur van bijvoorbeeld een vakantiewoning. Op DirectVanEigenaar.nl kunt u op dit moment niet alleen gratis uw huis of huizen te huur of te koop aanbieden maar ook uw vakantiewoningen plaatsen en direct in communicatie met de eigenaar de reservering en boeking regelen.

Door direct met eigenaren en bedrijven zaken te doen en door het wegvallen van tussenpersonen kunt u aanzienlijke besparingen maken in bijvoorbeeld commissies, btw en vele andere kosten welke u normaliter moet betalen als u via dienstverleners koopt of huurt. U bent in persoonlijk contact met de eigenaar die uiteraard zeer goed thuis is met het product wat hij aanbiedt. U krijgt van de aanbieder meestal bruikbare tips ten aanzien van het gebruik van het item. De communicatie verloopt daardoor gemakkelijk, snel, en de kans op misverstanden is minimaal. Zo kan u bijvoorbeeld snel op de kosten van de tussenhandel, commissies, reserverings- en boekingskosten aanzienlijk besparen.

Plaats nu uw gratis advertentie.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?