Advertentie plaatsen

Plaats uw 100% Gratis Advertentie! Marktplaats voor de Particulier en Eigenaar.

Plaats uw gratis advertentie en begin direct met verkopen, verhuren, zoeken, kopen of huren. Zoekt u een woning, recreatiewoning of iets anders in binnen of buitenland volgens een bepaalde specificatie of wensen dan kunt u ook gratis zoekadvertenties plaatsen. Natuurlijk blijven uw advertenties online staan tot u uw items heeft verkocht of verhuurd of tot het moment dat u de advertentie zelf heeft weghaald.

Directvaneigenaar.nl stelt particulieren; eigenaren, verkopers, verhuurders, kopers en huurders, in staat zelfstandig objecten via een gratis advertentie aan te bieden. U kunt uw objecten aanbieden zonder tussenkomst van een tussenpersoon, bemiddelaar of bedrijf. Dit bespaart meestal extra kosten in de vorm van een marge of commissie welke u over de koop, verhuur, etc. normaliter zou moeten betalen.

Op uw gratis advertentie krijgt u persoonlijke reacties van website bezoekers. U kunt niet alleen gratis uw huis of huizen te huur of te koop aanbieden maar ook uw vakantiewoning plaatsen en in directe communicatie de koop of huur etc. met de geinteresseerde regelen.Te koop. Te koop autos, motoren, scooters huizen

Door direct met eigenaren en bedrijven zaken te doen en door het wegvallen van tussenpersonen kunt u aanzienlijke besparingen maken in bijvoorbeeld commissies, btw en vele andere kosten welke u normaliter moet betalen als u via dienstverleners koopt of huurt. U bent in persoonlijk contact met de eigenaar die uiteraard zeer goed thuis is met het product wat hij aanbiedt. U krijgt van de aanbieder meestal bruikbare tips ten aanzien van het gebruik van het aangebodene. De communicatie verloopt daardoor gemakkelijk, snel, en de kans op misverstanden is minimaal. Zo kunt u bijvoorbeeld snel aanzienlijk besparen op de kosten van de tussenhandel, commissies, reserverings- en boekingskosten.

PLAATS NU UW GRATIS ADVERTENTIE | GRATIS AANMELDEN ALS EIGENAAR | GRATIS AANMELDEN ALS BEDRIJF

Bewerk je advertentie wanneer je wilt

Je kan je advertentie op elk gewenst moment weer aanpassen. Maak zelf je tekst, prijzen en die contactgegevens die je wilt laten zien. U bent de baas over uw huis, of wat u ook maar wilt verhuren of verkopen. Maar mocht u hulp nodig hebben bij het verhuren of verkopen, wij helpen u gratis (neem dan hier contact met ons op).

Wij berekenen de huurder, verhuurder, koper of verkoper niets

De opbrengst van de verhuur of verkoop is volledig voor u als verhuurder, verkoper of eigenaar. Wij berekenen de huurder, koper, verkoper of verhuurder niets. Als u gebruik maakt van onze gratis advertentie betaald u zelfs helemaal niets want ook de advertentie is gratis! Goedkoper kan niet! Het is daarom voor huurders en kopers bijzonder aantrekkelijk om via directvaneigenaar.nl een vakantie te boeken of iets te huren of te kopen. De prijzen zijn altijd, de beste, de laagste netto prijzen! Wij berekenen uw client dus niets hetgeen bijvoorbeeld wel het geval is bij AirBnB, Booking.Com, Funda etc. Bovendien wordt uw advertentie gratis verspreid over onze andere doelwebsites zodat uw advertentie maximale aandacht krijgt.

PLAATS HIER UW GRATIS ADVERTENTIE | U KUNT UW VERHUUR AANBIEDINGEN OOK VIA HET CONTACTFORMULIER MAKEN

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord