Advertentie plaatsen

Koop gebruikte en nieuwe goederen veilig op directvaneigenaar.nlVeilig handelen op de Marktplaats voor Particulieren

Dit is slechts een algemeen advies. U moet vooral logisch redeneren over datgene wat u aangeboden wordt. Of het te mooi is om waar te zijn, etc. Meestal zijn adverteerders en kopers op Marktplaats voor Particulieren | DirectVanEigenaar.nl wel te vertrouwen en wij beoordelen geplaatste advertenties zo goed mogelijk op zijn inhoud en bedoeling. Helaas zijn er altijd mensen met verkeerde intenties.
Om oplichting te voorkomen hebben wij een aantal tips voor u opgesteld.

Tips voor het veilig kopen

Tips voor het veilig verkopen

Regels voor de (ver-)koop van kunst en antiek.

De meeste kunst en antiek goederen mogen legaal worden verhandeld, maar met de toenemende vraag naar kunst en antiek neemt ook de illegale handel in wettelijk beschermde kunst en antiek toe (dit noemen we cultuurgoederen). Ook kunnen gestolen goederen worden aangeboden.

Bij twijfels of goederen, product of dienst aangeboden dan wel verkocht mag worden raadpleeg dan de lijst met verboden verdachte objecten en artikelen en diensten.

Gelieve ons direct via dit formulier te informeren over door u vastgestelde dubieuze advertenties of adverteerders

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord